УЧЕБЕН ЦЕНТЪР 6+

За нас

Школа, която е доверен образователен партньор на хиляди потребители вече повече от 5 години. Нашата цел винаги е била ясна и точно дефинирана: да получите квалитетно образование, което да е стабилна основа за един по-добър живот.

Виж тук

Учебни предмети

Един от безбройните начини да сме Ви полезни е като предлагаме богата палитра от частни уроци по всички дисциплини. Уцелили сте право десетката. Ето ги и нашите предложения.

Виж тук

Градове

Един от основните ни приоритети винаги е била идеята да разширяваме дейността си локационно. По този начин се запознаваме с вълнуващи хора, срещаме много нови приятели. Ето и лек ъпдейт на информацията къде и какво може да намерите към днешна дата!

Виж тук

ЧЗВ

Изборът на качествена школа е труден от гледна точка на привидно богатото разнообразие на пазара на образователните услуги. Истинско предизвикателство е да вземете правилното решение за Вашето бъдеще. Ние не сме каталог с няколко хиляди учители, а сме фирма, която години наред селектира качествени преподаватели, за да можете Вие и Вашите деца да получите най-доброто образование.

Виж тук

Локация
Държава България
Град София::: Пловдив::: Варна::: Бургас::: Стара Загора::: Пазарджик::: Сливен::: Ямбол

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • УЧЕБЕН ЦЕНТЪР 6+