Ritmo Dance Studio

Нашата история

С екип от само двама души стартира историята на Ritmo Dance Studio. Димитър Кирков и Теодора Калоянова основават школата през ноември 2009, а на 5 ноември е първата тренировка по салса в тогавашната малка зала на школата. От самото начало на уроците салса манията се разпространява и дори към днешна дата има хора, които танцуват в школата от първия урок насам.

Виж тук

Групови уроци

Груповите ни уроци са разделени на нива според танцовия опит на участниците в тях. Груповите уроци са прекрасен начин едновременно да се раздвижите, да се научите да танцувате и да се запознаете с много нови приятели.

Виж тук

Индивидуални уроци

Освен уроците в група, които провеждаме, можем да ви предложим и индивидуални уроци. Такива уроци са перфектна възможност ако искате да напреднете много бързо, ако свободното ви време е ограничено или ако просто предпочитате персоналния подход. Индивидуални уроци са много подходящи и в случаите, когато искате да усъвършенствате определени елементи от танцуването или да повторите и затвърдите движенията, които вече сте научили.

Виж тук

Шоу програми

Клуб за танци Ritmo Dance Studio може да Ви предложи различни пакети от танцови забавления, които винаги са съобразени с Вашия повод и желания. Можете да комбинирате шоу изпълнения и анимации, както и да избирате музиката за анимациите според своя вкус. Можете да изпратите запитване за Вашия конкретен повод на адрес info@ritmo.bg, а ние ще Ви предложим нашите идеи за това как да направим празника Ви незабравим.

Виж тук

Локация
Държава България
Град гр. София
Адрес ул. Йордан Йосифов №8Б, ет.2

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Ritmo Dance Studio