Образователен център Междучасие

За нас

Образователен център “Междучасие” има дългогодишни традиции в подготовката на седмокласници и шестокласници за националното външно оценяване по Български език и литература и Математика след 7 клас. Голяма част от екипа учители, на които сме се доверили, са преподаватели в едни от най-престижните столични училища. Подготовката за изпитите в края на 7. клас се извършва целогодишно, като обучението е структурирано в модули, от месец септември до края на месец май. В края на всеки модул са предвидени ПРОБНИ ИЗПИТИ по съответния предмет върху материала, изучен до момента.

Виж тук

Езикови Курсове

Целогодишно обучение по чужд език в Образователен център “Междучасие” в МАЛКИ ГРУПИ и индивидуално! Нашите езикови курсове се фокусират върху практически и разговорни езикови умения, игри, диалози, граматика в удобно време за Вас и Вашето дете в групи от 4 до 8 деца.

Виж тук

Пробни изпити

Образователен център “Междучасие” организира пробни изпити след всеки модул на нашите курсове по Математика и БЕЛ. Пробните изпити са извън предвидения бр. учебни часове за модул и са безплатни за нашите курсисти. Нашите пробни изпити са във формата на съответния изпит и са върху материала, изучен до момента.

Виж тук

Занималня с чужд език и математика

Образователен център “Междучасие” предлага групи за полудневна езикова занималня с включени часове по Английски, Японски, Немски или Руски език; Занимателна Математика и програмиране за ученици от 1. до 6. клас; Възможност за спортни и народни танци.

Виж тук

Програмиране

Образователен център “Междучасие” за първи път през тази учебна година предлага групи за програмиране с Java. В курса се изучават основните принципи на програмирането с езика Java и IDE визуална среда за програмиране Eclipse. Децата придобиват знания и практически умения за структурата на Java програмите, синтаксиса на езика, работа с основните класове и реализират интересни приложения с графичен потребителски интерфейс. Предвидени са интересни и съвременни проекти в сферата на Entertainment, Business and ICT (Information and communication technologies).

Виж тук

Локация
Държава България
Град гр. София
Адрес ул. Ген. Гурко 45, ет. 1, ап. 4::: бул. Княз Ал. Дондуков 77, ет.3

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Образователен център Междучасие