Езикова школа НОВ ЛИДЕР

Езикова школа Нов Лидер

„Нов Лидер” предлага богат спектър от курсове по английски език с цел изграждане и повишаване на езиковата компетенция на своите курсисти, както и запознаването им с общоевропейската езикова рамка. Курсовете по английски се провеждат по съвременни методики за чуждоезиково обучение с доказани качествени и трайни резултати.

Виж тук

Записване

„Процедурата по записване е кратка, но за да не се губи Вашето време, Ви предлагаме няколко лесни предложения за действие. Първото нещо, което Ви съветваме да предприемете, е стъпката за определяне на ниво, за Ваше удобство сме поставили унифициран тест, който в нашата школа е безплатен. След като имаме яснота кое ниво би било най-полезно за Вас, можете да преминете към избора на график. Школата работи с ясни и точни графици, които Ви предоставят възможност на обучение в дневни, вечерни и съботно-неделни групи.

Виж тук

Тест

За тези, които все още се колебаят кое ниво ще бъде най-полезно за тях сме предвидили възможност да направят входящ тест. Тестът не е задължителен, ако сте изкарали наскоро курс или сте сигурни във вашите езикови умения, можете да се запишете направо за избраното от Вас ниво.

Виж тук

Такси и графици

Езикова школа НОВ ЛИДЕР предлага на своите клиенти разнообразие от графици и точна програма на организираните курсове по английски. Групите са от 4 до 9 курсиста, подходящи за ученици в горен клас, студенти, възрастни и работещи. Натрупаният опит ни помага да Ви предложим ефективно обучение с доказани преподаватели на атрактивни цени.

Виж тук

Сертификат

За да отговорим на потребностите на съвременното общество, което все по-често се изправя пред необходимостта да представи сертификат за чуждоезикова подготовка и езикови умения, решихме да Ви предоставим възможност, която да отговори на тези потребности с цел да спести Вашето време и средства.

Виж тук

Локация
Държава България
Град гр. София
Адрес бул. Дондуков 25, ет, 1

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Езикова школа НОВ ЛИДЕР