Езикова школа "Иберика"

За нас

Испанският език е страст и вече 19 години ИБЕРИКА е любимото място на всеки, който споделя тази страст, иска да научи испански език и да срещне нови приятели. По време на нашите курсове се развиват и четирите умения за общуване - четене, писане, слушане и говорене - според препоръките на Европейската езикова рамка за всяко отделно ниво. Екипът преподаватели в ИБЕРИКА е внимателно подбран - професионалисти, от които не просто ще научите eзика, но и ще се заредите с истинска любов към испанския!

Виж тук

ПРОМО цени през април

Искаш да се запишеш на курс по испански език? Точно сега е моментът! Всички курсове за начинаещи от април са на ПРОМО цени.

Виж тук

Испански в София

Първи стъпки в испанския език - А1. Още една крачка напред в испанския език - А2. На прага на свободното общуване - В1. Пътят към свободното общуване на испански език - В2. Комфортът на свободното общуване - С1. Подготви се за международнa диплома за испански - D.E.L.E.. Разговорен испански - Общувай свободно на испански!

Виж тук

Испански в Испания

Неповторимото съчетание от културно-исторически и природни забележитености, красиви плажове, оригинална испанска кухня, пъстри и шумни фиести.

Виж тук

Локация
Държава България
Град гр. София
Адрес ул. „Братя Миладинови“ 10

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Езикова школа Иберика