Езиков Център ВИСТА АКАДЕМИ

За нас

Виста Академи е образователен център, предлагащ висококачествено чуждоезиково обучение на своите клиенти по следните езици: Английски, Немски, Испански, Италиански, Български за чужденци. Обучението може да бъде както в група така и индивидуално. Най-често курсовете се провеждат в групи до 8 участника, при което центъра предоставя оптимална среда на обучение за всеки един свой курсист.

Виж тук

Езикови курсове

Курсовете се провеждат по най-модерните и ефективни учебни системи, разработени с цел лесно усвояване на материала и постигане на максимални резултати. Набляга се на упражненията по слушане и говорене за повишаване на нивото на Вашите комуникативни способности.

Виж тук

Английски език

Английският език (English language) е западногермански език, възникнал в Англия и югоизточната част на Шотландия през Англо-саксонската епоха. С нарастването на стопанското, политическото, военното, културното и колониалното влияние на Великобритания от средата на 18 век, той се разпространяваот Англия в останалата част от Британските острови, а след това във владенията на Британската империя, като Съединените американски щати, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Малта.В резултат на това днес английският е официален език в много страни, сред които Индия, Пакистан, Република Южна Африка, Нигерия, Филипините и други.От средата на 20 век той се превръща във водещия език за международно общуване.

Виж тук

Немски език

Немският език принадлежи към западната група на германските езици. Говори се главно в Германия, Австрия, основната част от Швейцария, Лихтенщайн, Люксембург, Южен Тирол в Италия, Източните кантони на Белгия и южна Дания, части от Румъния, в Елзас и североизточната част от Лотарингия във Франция. Освен това, в няколко бивши колониални владения на тези страни, като Намибия, има значителни немскоговорещи общности. Немскоговорещи малцинства има и в някои източноевропейски страни, като Русия, Унгария и Словения, както и в Северна Америка и в някои латиноамерикански страни като Аржентина и Бразилия (най-вече в щатите Рио Гранде до Сул, Санта Катарина, Парана и Ешпирито Санто.

Виж тук

Испански език

Испанският език наричан и кастилски език е иберо-романски език и е най-разпространеният романски език говорен от около 375 милиона души (2005). Той е четвъртият най-говорим език в света, след китайски, английски и хинди, като за около 340 милиона души той е роден език. По-голямата част от испаноговорещите групи живеят в Латинска Америка. Произхождащ от Испания, откъдето по-късно е бил пренасян от испанските изследователи и колонизатори в западното полукълбо и други части на света през последните пет столетия, испанският е един от петте най-говорими езика в света и един от шестте официални езика на Обединените нации. Той е един от най-важните световни езици (заедно с английския и френския), който се говори на всички континенти: най-вече в Северна и Южна Америка, Европа и някои части на Африка и Азия. Голямото му значение се дължи и на международното разпространение и признатост на испаноезичната литература, филмова индустрия, телевизионна индустрия (най-вече теленовели) и музикална индустрия в глобализирания пазар.

Виж тук

Италиански език

Италианският език (italiano) е език от романския клон на индоевропейските езици и е говорен от около 98 милиона души, разпространен главно в Южна Европа. Използва се от около 62 000 000 души в Италия и от още най-малко 500 000 в Южна Швейцария, Истрия,а също и в Сомалия и съседните райони, както и сред италианската диаспора в различни части на света. Книжовният италиански е силно повлиян от тосканския диалект и е междинен между романските говори в Северна Италия и итало-далматинските говори в Южна Италия.

Виж тук

Локация
Държава България
Град гр. София
Адрес бул. "Евлоги Георгиев" № 59, ет.1

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Езиков Център ВИСТА АКАДЕМИ