English World Academy

За Нас

English World Academy е създадена с основната цел да помогне на своите курсисти да се реализират в модерното общество, в което живеем и в което да владееш английски език е ключът към сигурния успех.

Виж тук

Блог

Английски език в EWA! Защо да избереш EWA за подготовката си по английски език?

Виж тук

Курсове по общ английски език

В English World Academy обучението по английски език се осъществява в малки групи (до 6 души), защото ние знаем колко голямо предимство е това за ефективното усвояване на материала и колко по-приятна е учебната атмосфера. Изучаваният английски е изцяло с практическа насоченост, което допринася за придобиване на силна увереност при попадане в англоговоряща среда и ситуации от всекидневието.

Виж тук

Курсове по английски език за ученици

В English World Academy обучението по английски език за ученици (1 клас – 12 клас) се осъществява малки групи (до 6 курсисти), защото ние знаем колко голямо предимство е това за ефективното усвояване на материала и колко по-приятна е учебната атмосфера.

Виж тук

Разговорен английски език

Само сега имате възможността да се потопите във водите на говоримия английски! Със специално разработените материали от нашите преподаватели, ние Ви гарантираме, че този курс ще разчупите леда при комуникация на английски език.

Виж тук

Курсове по бизнес английски език

Ще имате възможността да бъдете обучавани от англоговорящи преподаватели и по този начин ще изградите самочувствие използвайки английския език при общуване.

Виж тук

Локация
Държава България
Град гр. София
Адрес ул. "Славянска" 9; улица „Цар Шишман“ 43

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • English World Academy