DESIGN ACADEMY

За учебния център

Това с което можем да характеризираме нашата дейност е вниманието към всеки детайл в обученията, които организираме. Нашите обучения са подготвени не само по държавните образователни изисквания, по които сме задължени да работим, но и съгласно изискванията на водещите компании в съответната сфера. Обученията в нашия учебен център целят да въведат курсистите ни в практическата страна на професиите Графичен дизайнер, Уеб дизайнер, Интериорен дизайнер, Моден дизайнер и Фотограф такава, каквато е тя в реалността.

Виж тук

Кариерен център

Ние ще ви информираме за възможностите за образование, продължаващо обучение и кариерно развитие според вашите интереси и цели за професионално развитие. Нашата цел е всеки курсист, преминал обучение в Design Academy да намери пътя към професионалното израстване.

Виж тук

Интериорен Дизайн

Красиво декорираният интериор у дома, в офиса, във вилата, в мола не само функционира добре, но също така създава, представя и отразява вътрешния свят на пространството. Трите най-важни съставки на успешния проект са – функционалност, настроение и дух – наличието и на трите елемента е безспорна гаранция за професионалния почерк на добрия дизайнер.

Виж тук

Ландшафтен Дизайн

С обучението по Ландшафтен дизайн ще се научите да проектирате цялостното виждане на света в който живеем. Ще се запознаете със спецификите на покривното озеленяване и ще разберете как да превърнете всяка тераса в прекрасна зелена градина. Обучението ще ви помогне да генерирате идеи с техническо разбиране и творчески усет, като се научите как да комбинирате различните видове цветя, храсти и дървета, така че те да радват окото всеки сезон.

Виж тук

Графичен Дизайн

Ако сте креативен човек и желанието Ви да се развивате професионално чрез авторско творчество е толкова силно, че се чудите как може до сега да не станал(а) дизайнер, ние ще ви осигурим тази възможност по най-добрия начин. Записвайки се в дизайнерската академия, ще Ви дадем така нужните професионални и творчески умения, за които мечтаете.

Виж тук

Уеб Дизайн

Ако Ви е омръзнало сами да се обучавате с любителски онлайн тюториъли демонстриращи употребата на даден софтуер за дизайн на страници и винаги да се чудите дали принципите, които Ви се демонстрират са правилни и отговарят на стандартите за потребителско изживяване на сайта, то този курс по уеб дизайн е направен специално за Вас.

Виж тук

Локация
Държава България
Град гр. София
Адрес бул. Александър Малинов 91, ет.6, офис 601

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • DESIGN ACADEMY

https://www.facebook.com/DesignAcademy.bg/videos/848216162031940/