Автошколи iDRIVE

За нас

Ай драйв е търговска марка, която се стремим да наложим не само на българският пазар. Ние сме най- голямата компания на територията на България, която предлага обучение за всички категории – А, А1, А2. В. ВЕ, С. СЕ, Д. .

Виж тук

Шофьорски курсове в София

Автошкола iDrive обучава кандидат шофьори за придобиване на свидетелство за управление на МПС от категории: Категория А; Категория В; Категория С; Категория С+Е; Категория D; Категория М

Виж тук

Контролни точки

„Златен талон” означава, че Вие 6 години не сте правили нарушение и ако сега Ви се случи да извършите такова това няма да доведе до отнемане на контролни точки и Вие ще запазите пълният им брой в контролният си талон. Но това е само при първото нарушение. При всяко следващо ще Ви отнемат контролни точки и ако това Ви безпокои ние сме насреща. Когато не сте успели да сте примерен водач и Ви отнемат контролни точки Вие имате възможността да възстановите 13 контролни точки чрез курс , който ние провеждаме всяка събота. Курсът започва в 10 часа и завършва в 15 часа.

Виж тук

Курс с кола автоматик

Възползвайте се от новата услуга на Автошколи iDrive за кандидат шофьори на кола АВТОМАТИК! За повече информация, обърнете се към най-удобният за вас офис на автошкола iDrive.

Виж тук

Локация
Държава България
Град гр. София
Адрес Бул. Скобелев 75

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Автошколи iDRIVE

https://www.facebook.com/idrive.bg/videos/181718551864843/