Автошкола “Авто-Бойс”

Кои сме ние?!?

Фирма „Ауто-Бойс” е автошкола с утвърдени позиции по отношение качеството на провежданите шофьорски курсове. Авто-учебният център предлага на своите курсисти възможност за работа с квалифицирани специалисти с богат професионален опит. Спокойствието и комфорта по време на практическата подготовка (кормуването) се гарантира още и от отличното техническо състояние на учебните автомобили в автошколата.

Виж тук

Услуги

Организиране и провеждане на шофьорски курсове за водачи на МПС от категории: AМ, А1 ,А2, A, В, BE, С, D.Курсове за възстановяване на шофьорски умения (опреснителни курсове). Провеждане на допълнително обучение по Наредба 41 на МТСИТ и Европейска Директива 59/2003 за издаване на Карта за квалификация на водачи за превоз на товари и пътници.

Виж тук

Kатегории

Автошкола “Авто-Бойс” осигурява обучение за следните категории: Кат. А – водач на мотоциклет. Кат. В – водач на лек автомобил. Кат. С – водач на товарен автомобил. Кат. D – водач на автобус. Кат. M – водач на мотопед.

Виж тук

Допълнителни услуги

Психологическия проблем на получилия правоспособност водач е основна бариера по отношение на неговата активност при употребата на право да управлява МПС. Най-важното условие за да не изпадне в ситуация, в която новия водач се чувства неуверен в уменията си е той (или тя) да участва активно в движението по пътищата в ролята на водач. Ролята на автоинструкторите от автошкола “Авто-Бойс” се състои в това да даде нови умения или да подкрепи наличните такива у водач с подобен проблем, подхранвайки и психологическите му възможности.

Виж тук

Локация
Държава България
Град гр. София
Адрес ул. „Добри Немиров” № 5, ет. 2

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Автошкола “Авто-Бойс”