Автокурсове Славов

За нас

Автокурсове Славов осъществява дейността си на основание разрешение за обучение на кандидати за придобиване на правоспособоност за управление на МПС категория "В" № 3808 издадено на 18.03.2015 г. от Министерство на транспорта и съобщенията.

Виж тук

Шофьорски курсове за категория "В"

Автошкола Автокурсове Славов предлага шофьорски курсове на кандидат-водачи за категория "В". Управлението е на територията на град София в зависимост от заетостта Ви на работното място или в учебното заведение. Резултатите, към които ще се стремим са напълно самостоятелно и безопасно управление, както за Вас, така и за всички участници в ежедневния транспортен процес.

Виж тук

Опреснителни часове

Опреснителните курсове са предназначени за водачи, които притежават свидетелство за управление на моторно превозно средство от категория "В", но е необходимо да си припомнят техниката на управление на автомобила.

Виж тук

Възстановяване на шофьорска книжка

Курсът за възстановяване на правото за управление на МПС по член 157 от ЗДВП (отнето свидетелство за правоуправление на МПС ) е предназначен за онези водачи, на които са отнети всички контролни точки. След изтичането срока на наказанието, водачът трябва да премине успешно психотест, след което има право да започне курсът за възстановяване на шофьорската книжка.

Виж тук

Локация
Държава България
Град гр. София
Адрес ж.к. Сухата Река бл. 224

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Автокурсове Славов