АВО

За нас

АВО е единственият в страната акредитиран езиков център от експерти в езиковото обучение на Асоциация за оценка и акредитация на качеството на езиковите услуги. Като отворен изпитен център на Cambridge English Language Assessment, част от Университета Кеймбридж, АВО провежда изпити за престижните, международно признати езикови сертификати в повече от 30 града в цялата страна.

Виж тук

Мисия

Да предлагаме съвременно и качествено обучение по английски език. Да сертифицираме владеенето на английски език. Да квалифицираме и сертифицираме преподаватели по английски език по стандартите на Университета Кеймбридж.

Виж тук

За ученици

Като учебен център акредитиран от международната Асоциация за оценка и акредитация на качеството на езиковите услуги, АВО гарантира обучение в съответствие с най-високите международни стандарти и успех на учениците, които се явяват на изпитите на университета Кеймбридж.

Виж тук

За възрастни

Класически присъствен курс по английски. Ако имате много ангажименти или сте далеч от клоновете на АВО, учете 100% онлайн.

Виж тук

Корпоративен английски

Според конкретните Ви нужди ние можем да предложим готови модули за обучение или индивидуално разработени учебни програми. Езиковият център има 27-годишна традиция да предлага качествено обучение на всички нива, дефинирани от Съвета на Европа и гарантира развиването на необходимите умения според стандартите, заложени в Общата Европейска Езикова Рамка.

Виж тук

Бизнес английски

Изпитите по бизнес английски са специално създадени за професионалисти, които работят в бизнес сферата и желаят да имат документ, гарантиращ уменията им да се справят в общуването с англоговорящи колеги и бизнес партньори.

Виж тук

Локация
Държава България
Град гр. София
Адрес бул. "Княз Ал. Дондуков" № 64 ул. “Кракра” 2А

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • АВО
https://www.youtube.com/watch?v=klLKT2IsO1Y