Академия 3L

За нас

Академия 3L: LifeLong Learning: Учене През Целия Живот 3L създава възможност за участие на всеки в едно споделено пространство за обмяна на знание, което да стимулира самоусъвършенстването и ученето през целия живот.

Виж тук

Обучения и семинари за професионално развитие

Академия 3L организира и провежда семинари и обучения с практическа насоченост и актуални за участниците теми в присъствена, електронна /дистанционна/ и комбинирана форма. По време на семинарите ще имате възможност да поставите, обсъдите и намерите решение на възникналите в текущата Ви дейност въпроси и казуси. Лекторите са изявени експерти, консултанти и университетски преподаватели.

Виж тук

Детска школа

Любовта към познанието и творчеството се заражда в детска възраст, но остава за цял живот. Всяко дете притежава талант в някоя област, който трябва да бъде открит и насърчаван.

Виж тук

Личностното и духовно развитие

Личностното и духовно развитие не е просто натрупване на знания и усвояване на умения. То е изкуството да бъдеш себе си, да създаваш удовлетворение в живота си, пpoцec нa пocтeпeннo пpeмaxвaнe нa пoгpeшни миcли и yбeждeния зa тoвa ĸoи cмe, и зa cвeтa в ĸoйтo живeeм. Да живееш изпълнен със смисъл, отговаряйки на предизвикателствата на живота по начин, който ти помага да израстваш. То е да се научиш да обичаш себе си и другите - един неспирен процес, който ни прави по-добри.

Виж тук

Локация
Държава България
Град гр. София
Адрес ул. „Иван Сусанин“

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
  • Академия 3L