Quartzline

Quartzline доставя и изпълнява индустриални и декоративни подови настилки.


Оборудване

Quartzline полага настилки в малки, средни и големи обекти и помещения. Фирмата разполага с необходимото оборудване и материали за покриване на подове с различни системи. Технологиите, които се използват позволяват полагане върху компрометирани основи от различен вид – бетони, замазки, теракота. Екип от 20 апликатори се грижи за подбора на продуктите и полагането на настилките.

Виж тук

Настилки

Quartzline предлага широка гама от подови настилки предназначени за различни производства, обществени сгради и домове. Продуктите на фирмата се отличават с високо качество, устойчивост на покритията и разнообразие от цветове и материали. Екипа на фирмата се грижи за полагането на настилките и периодични инспекции на готовите подове.

Виж тук

За нас

След 11 години усилен труд Кварцлайн се превърна в лидер на пазара на индустриални и декоративни подови настилки. Стотиците хиляди квадратни метри, положени в различните сектори на индустрията и бита, са нашата визитна картичка. Благодарим на всички, които ни се довериха и избраха да работим заедно.

Виж тук


  Компании