IKEA

Ела в магазин ИКЕА и разгледай всички решения за дома или потърси вдъхновение онлайн. Отлична визия и дизайн. Доказано шведско качество. Бърза доставка до дома.

"

За ИКЕА

Да направим всеки ден по-добър за хората“ – това е визията на ИКЕА. Бизнес идеята ни е „да предлагаме широка гама от функционални мебели и аксесоари за дома с добър дизайн на толкова ниски цени, че възможно най-много хора да могат да си ги позволят“. Даваме всичко от себе си, за да предложим на клиентите си качество на достъпна цена, като оптимизираме цялата си верига на стойността, изграждаме дългосрочни партньорства с доставчиците, инвестираме във високоавтоматизирано производство и произвеждаме големи обеми. Визията ни също така надхвърля границите на обзавеждането на дома. Стремим се да направим всеки ден по-добър за всички хора, върху които нашият бизнес оказва влияние.

Виж тук

Отговорност отвъд обзавеждането за дома

Визията на ИКЕА е да направим всеки ден по-добър за хората. Това означава да дадем всичко от себе си, за да спомогнем за изграждането на един свят, в който се грижим по-добре за околната среда, за природните ресурси и един за друг. Осъзнаваме, че това непрестанно усъвършенстване е безкраен процес и че понякога и ние сме част от проблема. Но полагаме много усилия, за да станем и част от неговото разрешаване.

Виж тук

"

ИКЕА Идеи

В малкото жилище можеш да отделиш повече време за почивка и за близките си. Разходи се из този компактен градски апартамент, където едно тричленно семейство се радва на взаимна сплотеност и хармония с природата.

Виж тук

Спалня

Спалнята е мястото, където прекарваме най-голяма част от времето си – по-точно една трета от живота си. А това несъмнено я прави най-важната стая в един дом, която трябва да ни осигурява нужните удобства. Тук ще намерите всички необходими мебели за цялостно обзавеждане на спалнята: от плъзгащи се врати за гардероби до скринове и нощни шкафчета.

Виж тук

Градина

Лятото е съвсем наблизо. Подгответе се за слънчевите лъчи и летния бриз с асортимента ни от градински мебели и аксесоари. Независимо дали имате голям двор или малко балконче, тук ще намерите много продукти, идеи и вдъхновение за едно приятно лято.

Виж тук

Баня

Всички имаме нужда от известно време за себе си. Нашите мебели за баня предлагат практични решения за подреждане и много място за съхранение на всички необходими принадлежности - за да имате повече време да се грижите за себе си, вместо да търсите пастата за зъби.

Виж тук  Компании