Шофьорски курсове

Категория: „В”

Обучение на лек автомобил Категория: „В (78)” - автоматик Обучение на лек автомобил КАТЕГОРИЯТА ДАВА ПРАВО ДА УПРАВЛЯВАТЕ: леки автомобили, бусове до девет места, камиони до 3.5 тона, прикачени към тях ремаркета до 750кг и мотопеди. Кандидатите трябва да са на възраст по-голяма от 17г и 9 месеца.

Виж тук

Категория: „С”

Обучение на товарен автомобил. КАТЕГОРИЯТА ДАВА ПРАВО ДА УПРАВЛЯВАТЕ: всички видове леки и товарни автомобили, бусове до девет места, прикачени към тях ремаркета до 750кг и мотопеди.

Виж тук

Възстановяване на отнети контролни точки

Веднъж годишно водачът може да възстанови не повече от 13 точки. (общ брой 39) За тази цел той трябва да премине курс за допълнително обучение, който се провежда в събота и е с продължителност 6 часа.

Виж тук

В Учебен Център „ТОТОВ 48” се обучават кандидат шофьори от категории: „В” и „С”.

За нас

Ръководител на учебния център е Иван Л. Тотов. Той е преподавател с дългогодишна практика. Занимава се с обучението на кандидат шофьори от 1970 г. В периода от 1970г. до 1995 г. обучава в държавната тогава организация ОСО. През 1995 г се създава първият кабинет в на ул.”Дойран” №2. Драгомир Тотов обучава кандидат шофьори от 1998 г., а Иван И. Тотов от 2000г.

Виж тук  Курсове