Български танци

Индивидуални уроци

Клуб „Гайтани“ осигурява висококвалифицирани професионални преподаватели по български танци, които са на Ваше разположение 7 дни в седмицата в удобно за Вас време.

Виж тук

Семинари

С нарастващия интерес към изучаването на български народни танци с любителска цел преподавателите на клуб „Гайтани“ са търсени от различни частни, държавни, общински и неправителствени организации за провеждането на уроци в рамките на семинари на местно, национално и международно ниво.

Виж тук

Актуално

Клуб „Гайтани” сформира нова група за абсолютно начинаещи от 9 април 2019 година. Занятията ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 17:50 часа в танцова зала № 310 на "Национален студентски дом", пл. "Народно събрание" №10. Нужно е предварително записване!

Виж тук

НАПРАВИ СВОЯТА ПЪРВА СТЪПКА - ТАНЦУВАЙ С НАС!

Ние сме „Гайтани“

Ние сме „Гайтани“ – един от най-големите танцови клубове в България, който предлага обучение за любители в областта на българските народни танци. От създаването си през 2006 година до днес от професионалните ни услуги са се възползвали повече от 2 000 души, мъже и жени на възраст от 18 до 70 години, с разнородни професии, темперамент и танцови умения. При нас са добре дошли всички, които искат да се докоснат до магията на българския фолклорен танц. Клубът разполага с танцови зали в градовете София, Пловдив, Варна, Самоков и Костенец, като заниманията се провеждат в групи, съобразени с различното ниво на развитие – начинаещи, средно ниво и напреднали.

Виж тук

Ние обичаме

Ние обичаме това, което правим, защото сме закърмени с любов към България и българския танц. Нашето настояще е вдъхновено от уроците на миналото и вярата в бъдещето. Ако сте готови да отворите очите си за дълговечната красота на българския фолклор, ако имате любопитството да усетите аромата му и смелостта да проникнете в дълбините му, ние ще бъдем с Вас.

Виж тук  Курсове