DEUTSCH KORREKT НЕМСКИ ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР

Снимка на Eзиков център Deutsch korrekt.

Езиково обучение в Deutsch korrekt

Бъдещето започва от днес с Deutsch korrekt

Името Deutsch korrekt е познато на много хора, които са търсили начин да научат немски език така, че да не забравят всичко веднага след приключване на курса, както често се случва, а да могат да си служат ефективно с него в дейността си.

За далновидните родители, които са решили да насочат децата си към езика на най-успешната европейска страна и една от водещите в световен мащаб, Езиков център Deutsch korrekt също е предпочитан избор.

Какво предлагат за децата в Езиков център Deutsch korrekt?

  • Обучение по немски и английски език за деца от 3 год.

Малчуганите играят, пеят, танцуват, рисуват, творят и така неусетно научават чуждия език. Без изпитвания, без оценки и стреса от необходимостта да се самодоказваш. Просто игра, която води до качествено знание и умение!

Курсовете за ученици от 1 до 12 клас се провеждат в малки групи, в спокойна и ползотворна обстановка, която стимулира децата към активност и ангажираност. Преподавателите работят индивидуално с децата, за да предизвикат интереса им към езика и той да остане постоянен. Заниманията са два пъти седмично сутрин или следобед, а има и съботни групи.

  • Немска занималня за ученици: от предучилищна възраст до 4 клас.

В Deutsch korrekt действа целогодишна полудневна занималня за малките ученици. Графикът е съобразен със смените на учениците, а заниманията са в малки групи, до 8 деца, така че всяко от тях да получава максимално индивидуално внимание. Освен обучение по немски, децата получават помощ в подготовката на домашните си, допълнителни часове по основните предмети – български език и математика, разнообразни занимания по приложни изкуства и игри в свободното време. Всичко това в спокойна и приятна обстановка, под непрекъснатите грижи на квалифициран педагог.

През ваканцията пък започва забавната Лятна занималня в Deutsch korrekt, където децата продължават разширеното изучаване на немски, подготвят се за следващата учебна година, но и много се забавляват, като творят, учат се да изразяват себе си по различни начини, запознават се със света на науката, музиката, танцовото и театрално изкуство по интересен и привлекателен за тях начин.

  • В Deutsch korrekt ще откриете също индивидуално езиково обучение, курсове по италиански, руски, испански, творческа работилничка и философия за деца, подготовка за матури по БЕЛ и математикаи още много образователни услуги за малки и големи.

За повече информация виж ТУК.

 

 

Снимка на Eзиков център Deutsch korrekt.

НАМЕРЕТЕ НИ И ВЪВ ФЕЙСБУК

 

     Как нашето дете да има реализация и успешна професия в бъдеще?

 

 

Цял отбор юнаци в езиков център Deutsch korrekt. И претвориха жегата в картина.

Posted by Eзиков център Deutsch korrekt on Monday, August 12, 2019

 

Снимка на Eзиков център Deutsch korrekt.

ПОСЕТЕТЕ НИ

Вратите ни са отворени за всички, които искат да се запознаят с нас и да видят как работим.

ул. Солун 45, София кв. Борово

ОБАДЕТЕ НИ СЕ

С радост ще Ви консултираме по всички интересуващи Ви въпрси.

+359 (0) 878229244

+359 (0) 2 850 40 31

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ще отговорим на всички запитвания възможно най-бързо.

info@deutsch-korrekt.eu

Карта
  Курсове