Елка П.

За мен

Здравейте!

Аз съм Елка П., дипломиран психолог. Възпитаник съм на Софийски университет "Св. Климент Охридски" (магистратура по психология, 1986 г.) и Медицински университет, гр. София (специализация "клинична психология", следдипломна квалификация.) Имам допълнителна квалификация по фамилна и групова психотерапия, системен подход, Институт Антропос, Атина, Гърция.

Членувам в Дружество на психолозите в България  - регистриран психолог ( ISCO - 2634 - BG -RP - 0482), редовен член на EPFA.

Имам богат професионален и творчески опит в работата с деца и семейства. Освен като психолог в различни видове училища ( масово, помощно, училище по изкуствата и културата), сериозна част от него е в областта на проблемите, свързани с употребата на наркотични вещества ( Консултативен център по проблемите на зависимостите, НЦН, ръководител звено "Превантивни дейности" в НЦН ). Владея английски, руски и френски езици. Автор съм на научни и популярни статии в областта на практическата психология в български и чуждестранни издания ( "Българско списание по психология", сп. "Родители", сп. "Здраве", в-к "Женски свят", сп. "Инсайт", "Drugs: education, prevention and policy" (Taylor&Francis Ltd, England) и др. 

Ще се радвам да Ви бъда полезна!

Въведение

image

Образование

СУ "Св. Климент Охридски" - гр.София, Психология, Магистър.

Медицински Университет - гр.София, Клинична психология, Следдипломна квалификация.

За кабинета

Занимавам се с психодиагностика, психологическо консултиране и психотерапия. Работя индивидуално, семейно и в малки групи по проблемите на деца, учители и родители.

Цени  - по договаряне.


   Курсове