Гюринг България ЕООД

За нас

На 01.03.1992 година в България беше регистрирано представителството на фирма Гюринг Германия. 2006 година, поради предстоящото влизане на България в Европейския съюз управителният съвет на Гюринг Германия взе решението за регистрацията на Гюринг България ЕООД, което стана факт на 26.10.2006 година. Седалището на Гюринг България ЕООД е в гр. София, на ул. Цанко Церковски №58. Фирмата има и втори офис в гр. Габрово, където се намира и централния ни склад. За информация и контакт с нас моля погледнете координатите ни от уеб страницата.

Виж тук

Продукти

Свредла. Специално разработена технология на пробиване! Нашето многообразие от свредла от Ø 0,1 mm до специалните решения за Ø 180 mm от бързорезна стомана до твърдосплавни. 25.000 артикула за всяка обработка : кой предлага повече?

Виж тук

Точна резба!

Гюринг разполага с цялата гама метчици както режещи, така формоващи и резбови фрези за стандартните резби но и за специалните резби като EG-или форма-E резбите.

Виж тук

Почти безкраен живот на инструмента!

Гюринг фрезите за обработката на матрици-форми с пълен радиус,торнус заточване и ъгъл при радиуса.

Виж тук

Фирма

Собствено производство на твърди сплави. Собствено производство на машини за производство на инструментите. Собствени разработки на покрития. Висок стандарт на качеството в цял свят. Производствени и сервизни центрове в над 60 страни. 46 дъщерни фирми. Винаги и навсякъде на Ваше разположение!

Виж тук  Компании