Флексикон

Уникално решение за вашите нужди

Продукти

Гъвкавите полипропиленови контейнери, биг бегс, известни също и като джъмбо бегс, представляват индустриална опаковка за съхранение и транспортиране на разнообразни насипни продукти. Те се предлагат в различни размери и товароносимост от 500 до 2000 кг и разнообразни опции за пълнене и изпразване на продуктите. Плетената полипропиленова тъкан, от която се конфекционират биг беговете, е много здрав материал с оптимална елонгация, което в комбинация с подходящата за съответния климат УВ-стабилизация, осигуряват здравина и безопасност за продукта, работния процес и природата.

Виж тук

За нас

ФЛЕКСИКОН БГ , гр. Кърджали е фирма, създадена през 2000 година за конфекциони ране и продажба на гъвкави полипропиленови контейнери, биг бегс, big bags /FIBC- flexible intermediate bulk containers/ за насипно съхранение и транспортиране на широка гама продукти.

Виж тук

Полезно

За да направите правилен избор на необходимите Ви биг бег чували трябва подробно да ни информирате за особеностите на Вашия продукт и спецификата на работа, за да можем да Ви предложим адекватно решение за опаковане, максимално доближаващо се до Вашите очаквания.

Виж тук  Компании