ДОРМАКАБА БЪЛГАРИЯ ЕООД

За нас

Дорма е на българския пазар близо 20г. Фирмата е специализирана в областта на производството и монтажа на автоматични плъзгащи врати, звукоизолиращи преградни стени, системи за сигурност и контрол на достъпа, техника за врати (аксесоари за врати, горни и подови автомати), системи за стъклени фасади и обков за стъкло. Фирмата разполага със собствена сграда в гр. София, в която се помещават офиси, складове, производствена част и шоурум. През последните години компанията се разраства и към момента във фирмата работят близо 90 служители.

Виж тук

дорма и каба вече са дормакаба

Сливането на двете компании подчертава ясно ангажиментът ни към вас - нашите клиенти. Ние предлагаме продукти, решения и услуги за сигурен достъп до вашите сгради и помещения - сега всичко това е от един източник. С над 150 годишен опит, ние сме символ за сигурност, устойчивост и надеждност. С основаването на тази компания, искаме да продължим да бъдем вашия доверен партньор.

Виж тук


Продукти

С нашите продукти, решения и услуги ви предлагаме сигурен достъп до сгради и помещения. Ако се нуждаете от иновативни и надеждни решения за достъп и сигурност, ние сме на ваше разположение с нашето портфолио от висококачествени продукти и услуги: в хотели, магазини, спортни съоръжения, летища, болнични заведения, у дома или в офиса.

Виж тук

Новини

dormakaba със солиден старт на финансовата 2018/19 година...

Виж тук  Компании