Дестан

За нас

Създадена през 1994г., млекопреработвателно предприятие „Дестан“ се отличава с изцяло натуралните си сирена и кашкавали и до днес! Локализирана върху 3500 m2 застроена и 12000 m2 обща площ, фирмите ни функционират благодарение на труда и любовта на 110 квалифицирани служители! За да произвеждаме изключителни продукти, ние от „Дестан“ се доверяваме на 85 Български ферми в „Златна Добруджа“, които ни снабдяват с първокласни и богати по състав краве, овче и козе млека! Основната ни мисия е да произвеждаме възможно най-добро качество, което да „гали“ сетивата на Българския потребител!

Виж тук

Продукти

Работим със 100% Българско фермерско мляко! Над 22 годишен опит в производството на млечни продукти. Запазваме Българския автентичен вкус, като работим изцяло с Български млечно-кисели култури. Притежаваме собствени лаборатории, където ежедневно следим качеството и чистотата на нашите продукти!

Виж тук

Земеделие

Земеделието е основният поминък на населението от Добруджанския край. Фирмата разполага с модерна техника за технологичните обработки и прибиране на реколтата. Опазване на екологията е основна наша грижа. Обработва се както собствена земя, така и под аренда и наем. Стремежът е към разширяване на дейността, подобряване на производителността и икономическият ефект от селскостопанските мероприятията.

Виж тук


  Компании