ДЕНИ ФАЙЕР ООД

За нас

'ДЕНИ ФАЙЕР"" ООД е една от най-бързо развиващите се компании в сферата на противопожарната безопасност в България, с двадесет годишен опит и утвърдени пазарни позиции. Екипът на компанията се състои от експерти в областта на противопожарната и аварийна дейност и извършва квалифицирано и професионално обслужване на своите клиенти, съгласувано с последно наложилите се тенденции и Европейски норми. През последните години, нашата компания се развива в насоката да предлага на българския пазар нови, иновативни и ефективни решения за пожарна безопастност. Наши приоритетни дейности са производство, внос, продажба и дистрибуция, монтаж и сервизно обслужване на пожарна техника.

Виж тук

Новости

Като компания с дългогодишен опит в сферата на противопожарната защита, Дени Файер като Ексклузивен представител за България на фирма MOBIAK, представя новата серия прахообразни Аерозолни генератори, предназначени за използване при необходимост от висока ефективност на пожарогасителното средство. Тази висока ефективност определя продуктите като най-добрия избор за търговския, индустриалния и военния сектор.

Виж тук

Услуги

""ДЕНИ ФАЙЕР"" ООД разполага с висококвалифициран екип и експерти притежаващи съответните сертификати, лицензии и разрешителни за продуктите и дейностите, които предлага, което гарантира високо качество, конкурентни цени и продуктово разнообразие. Всички предоставени от фирмата продукти и услуги са съобразени с конкретните и специфични нужди на клиента, в синхрон с най-добрите европейски и световни практики и при съобразяване с изискванията на българското законодателство, европейски и международните стандарти.

Виж тук


  Компании