Д.Н.Стил ООД

За нас

„Д.Н.Стил” ООД е основана през 1992г. в гр.София Фирмата води началото си с разработване,проектиране и внедряване на алуминиеви и PVC профили, елементи, аксесоари и обков за търговско обзавеждане и изложбени конструкции. От 2002г. сме дистрибутори на „ЕТЕМ” АД , който е основен производител на алуминиеви профили, алуминиеви архитектурни системи „ЕТЕМ”, индустриални профили, аксесори и обков в България. „Д.Н.Стил” ООД има значителен опит в търговията, проектирането и реализацията на своите продукти. Фирмата е разширила направленията, в които работи, като се придържа към основната си цел, а именно – да задоволи потребностите на клиента, като го улесни да намери на едно място алуминиеви и PVC профили, обков, аксесоари и тяхната последваща обработка.

Виж тук

Производство

Обработка на алуминиеви детайли. Изработка на алуминиеви детайли и сглобки с наши материали. Изработка на алуминиеви детайли и сглобки с материали на клиента. Алуминиевa и PVC дограмa. Изработка на нестандартни метални конструкции – козирки, парапети, решетки и др.

Виж тук

Услуги

Цялостна обработка на детайли от ""Еталбонд"", МДФ и ПДЧ. Обхващаща разкрояване, фрезоване и огъване по зададени размери на клиента.

Виж тук

Боядисване

Разполагаме с модерна инсталация на ITW GEMA за прахово боядисване на метални изделия.

Виж тук


  Компании