CONTAINEX

За нас

CONTAINEX е близо до Вас също с повече от 150 депа в 33 европейски страни и чрез избрани търговски партньори. Нашите служители ще Ви придружат и консултират лично на място на Вашия език и съвместно с Вас ще разработят креативни, насочени към клиента решения.

Виж тук

Контейнери & модули

Нови и употребявани офисни, санитарни и складови конейнери и контейнерни конфигурации при ТОП условия.

Виж тук

Контейнерни конфигурации

Контейнерни конфигурации и мобилни пространствени системи. Временни или постоянни пространствени решения.

Виж тук

Употребявани контейнери

Продажба на употребявани контейнери от CONTAINEX. Освен офисни, санитарни и складови контейнери при нас можете да закупите и ТОП употребявани контейнери (втора ръка). Няма значение, дали търсите употребяван единичен контейнер или употребявана контейнерна конфигурация. Ние имаме правилното пространствено решение за Вас и Ви предлагаме най-бързия начин да получите употребяван контейнер CONTAINEX.

Виж тук

Области на употреба

Открийте разнообразните и практични възможности за употреба на мобилни пространствени системи специално за Вашите потребности. За да можем до голяма степен да Ви улесним във Вашия проект, Вие ще получите от нас перфектна и достъпна сервизна услуга. Тя включва консултация на място от компетентен служител, подпомагане с оглед на административните/законовите разпоредби, доставка в срок до монтаж на контейнерната конфигурация от сертифицирани партньорски фирми.

Виж тук  Компании