СИТИ КЕШ

ЗА КОМПАНИЯТА

 CITYCASH е прогресивно развиваща се небанкова финансова институция, която от 2013 г. работи с визията да предлага различни кредитни продукти, съобразени с нуждите и социалния статус на всеки отделен клиент. Персоналното отношение и личният контакт са в основата на устойчивото и успешно развитие на компанията.

 Нашата основна мисия е да осигуряваме достъпна финансова помощ във всяка точка на България, с коректно обслужване и максимално прозрачни условия към клиента.

В резултат на ускореното и динамично развитие на пазара за бързи кредити и водени от желанието ни за по-голяма близост и достъпност на услугите и продуктите ни, компанията създаде мрежа от над 100 регионални офиса в цялата страна, в които работят над 2000 добре обучени и висококвалифицирани служители и сътрудници.

В CITYCASH изграждаме лична връзка с клиента. Затова ролята на нашите кредитни консултанти е изключително важна. Те стават лични финансови съветници на клиентите си. Грижат се за тяхното добро обслужване и са готови във всеки момент да откликнат на финансовите им потребности.

Нашият етичен кодекс се основава на важни изконни ценности, които се споделят от всички служители на компанията и се проявяват и в клиентското обслужване: бързина и качество, близост и отношение, надеждност и разбиране, прозрачност и професионализъм, обществена отговорност.

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИШ

Разполагаме с над 100 офиса в различни градове, коeто ни прави достъпни от всяка една населена точка в страната.

За повече информация виж ТУК.

Телефон.: 0700 4 6000

E-mail:  office@citycash.bg

E-mail:  hr@citycash.bg

https://citycash.bg/

СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ ЗА РАБОТА

В CITYCASH

 

РЪКОВОДИТЕЛ ТЪРГОВКИ ОФИС - за повече информация виж ТУК.

 

КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ - за повече информация виж ТУК.

 

ОПЕРАТОР В КОНТАКТЕН ЦЕНТЪР - за повече информация виж ТУК.

 

НАШАТА МИСИЯ

Да осигуряваме достъпна финансова помощ във всяка точка на България, с коректно обслужване и максимално прозрачни условия към клиента.

НАШАТА ВИЗИЯ

Да предлагаме различни кредитни продукти, съобразени с нуждите и социалния статус на всеки отделен клиент.

НАШАТА ЦЕЛ

Да помагаме на клиентите ни във финансова нужда с бързо обслужване, минимален брой документи и атрактивни продукти и условия.

КАРИЕРА В КОМПАНИЯТА

Стартирай и развий успешно кариерата си в нашата търговска компания, залагаща на резултати и динамика. При нас ще откриеш многообразие от възможности, за да покажеш най-доброто от себе си и ще приложиш на практика теоретичните си знания, като ще доразвиеш и подобриш уменията си. При мотивираност и целеустременост, имаш и много възможности за развитие и кариерно израстване.

Благодарение на хората, с които работим, сме сред лидерите в бранша. Стараем се всеки служител да бъде  добре мотивиран и да разполага с комфортна  работна среда. Грижим се доходите на екипите ни да растат и предоставяме много възможности и инструменти, с помощта на които можем да постигнем много.

За да работим като едно цяло, хората, които търсим, трябва да са амбициозни, да имат търговски нюх и желание за развитие.

 

НАШИТЕ ПАРТНьОРИ

АОНК - Отговорни към клиента

MoneyGram

EasyPay

ePay.bg

 


  Компании