Обучения в чужбина - BERLITZ

 

УСВОЕТЕ ЕЗИК И ОПОЗНАЙТЕ ЧУЖДАТА КУЛТУРА ОТ ПЪРВА РЪКА

Berlitz предлага езикови програми в чуждестранна обстановка, където можете да съчетаете удоволствието от учене на език с атрактивни екскурзии. Вие сами решавате дали да имате целодневни или полудневни занятия, както и към кои екскурзии да се присъедините. 

Ако сте студент и търсите възможности да подобрите познанията си по английски език, Berlitz може да Ви предложи подходящи варианти с локации в САЩ, Австралия, Канада и др. ELS е компания към Berlitz, която е специализирана в международни програми за  студенти, които искат да опознаят езика и културата на друга държава. Освен това ELS сертификатите за ниво по английски език са признати в повече от 650 университета по света. Езиковите програми могат да бъдат насочени както към общ английски, така и към бизнес английски.

Вие можете да изберете колко време да протече чуждестранната Ви учебна програма. Berlitz Ви препоръчва престой между 2 и 4 седмици, през който имате достатъчно време да се потопите в езика и културата на избраната от Вас дестинация. Независимо от това кой град изберете за Вашия престой, ние Ви гарантираме висококачествено преживяване. Вашите преподаватели ще поднесат програмата по начин, който да отговаря на Вашите потребности и цели. Сигурни сме, че като се приберете след приключването на учебния курс, ще усетите огромен напредък по отношение на използването на езика и разбирането на чуждата култура.

Един от най-ефективните начини за изучаване и проговаряне на чужд език е да изкарате известно време в съответната държава.

Научете английски, немски, испански, италиански или френски език като се потопите в естествената среда на очарователните градове на Великобритания, Ирландия, Германия, Австрия, Испания, Италия, Франция и др. Езиковите курсове на Berlitz ще ви помогнат да се потопите в атмосферата на страната, която ви вълнува и да говорите езика като опознавате тези държави.

 

ПОВЕЧЕ ЗА ОБУЧЕНИЯТА В ЧУЖБИНА ЗА СТУДЕНТИ И РАБОТЕЩИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ  ТУК.

КОНТАКТИ

гр. София 1784,
Бизнес център Евротур – ул. Михаил Тенев 12, офис 14 (до The Mall на Цариградско шосе).

Тел.: +359 897 80 7817
Тел.: +359 2 851 7090

E-mail:  sofia@berlitz.bg

Карта  Курсове