Архитектурно студио Jas

За нас

Променят ни пространството, времето и хората. Архитектурата създава простраството, което ние – хората обитаваме във времето, заедно. Погледнете на света по един нов начин и открийте красотата на архитектурата. Споделете мечтите и желанията си с нас и ние ще се погрижим да ги осъществим. Ние не само обичаме работата си, но и вярваме, че всеки заслужава да притежава дома, за които винаги е мечтал. През годините сме успели да спечелим многобройни награди и отличия, което е доказателството за високото качество на работата ни. За нас не е важно само проектирането и съвременния дизайн, а начинът, по който трябва да се подходи към всеки човек и желанието да надминем себе си. Вдъхновяваме се от Вашите идеи и се стремим не само да ги създадем, но и да отговорим на всичките Ви потребности. Защото и тук, също като в джаз музиката, водеща е емоцията и отдадеността на красотата.

Виж тук

Проекти

Открихте ли архитектурното студио, което да проектира Вашият нов дом? Погледнете на света по един нов начин и се доверете на архитектурно студио JAS! Ние обичаме предизвикателствата и сме готови да се вдъхновим от идеите Ви. Още при първоначалния разговор се запознаваме с индивидуалните Ви нужди и представи за красота. А след това нашите архитекти започват работата си по проекта и пресъздаването на идеалния дом за Вас. А резултатите… Те винаги са уникални! Но това можете да го видите и сами. Разгледайте нашите завършени архитектурни и интериорни проекти. И се убедете сами, че за нас водещи са не само най-модерните тенденции, но и взаимодействието с природата. Защото какво би била една бетонна постройка без зеленина, която да я изпълва с живот?

Виж тук

Блог

Преди да можем да говорим за бъдещето, трябва да погледнем архитектурата такава, каквато е в момента. В Интернет пространството все повече се говори за екология, опазване на околната среда и в следващите няколко години архитектурата все повече ще се опитва да отговаря на тези изисквания. Ще ставаме свидетели на изграждането на комплекси, които са еко ориентирани – заобиколени от повече дървета с инсталации, които намаляват разхода на енергия и изразходват минимално ресурсите на планетата.

Виж тук


  Компании