Аптеки „Астра“

За нас

Аптеки „Астра“ започват своята дейност през август 1997 година, когато отваря врати денонощна аптека „Авицена“. Тя е пряк наследник на една от най-старите аптеки в Русе, работеща от 1932 година, известна още като „Билковата аптека”. Днес веригата включва 14 аптеки и дрогерии в Русенска област, 11 от тях на територията на любимия ни град Русе. За да сме по-близо до Вас сме се постарали да разпределим обектите си в равномерна мрежа, така че да можете да ни намерите лесно на ключови места в града.

Виж тук

Аптеки „Астра“

Вижте най-близката Аптека „Астра“.

Виж тук

Промоции

Разгледайте нашите актуални промоции. Промоциите са валидни до изчерпване на наличните количества!

Виж тук

Нови продукти

Разгледайте нашите нови продукти.

Виж тук

Знаете ли, че...

Международното движение на Червения кръст и Червения полумесец е интернационално движение с идеална цел, което се стреми към норми на уважение на човешкия живот и намаляване на страданието на хората навсякъде по света. То е разделено на няколко напълно законни, независими от правителства и корпорации организации.

Виж тук

Тема на месеца

Грипът е остра инфекция на дихателните пътища, поразяваща носа и гърлото, а в някои случаи и белите дробове. Това е най-честата причина за респираторно заболяване и може да засегне големи групи от хора във всички възрасти. Боледуване от грип се наблюдава всяка година, преди всичко през късна есен и в началото на зимата. Вирусът се разпростаранява или при вдишване на заразени капчици във въздуха (които се разпространяват при кашляне и кихане на болен), или при влизане в директен контакт със заразени секрети на заболял (например при целуване, използване на общи кърпички, лъжици и вилици). Контактът с гладки повърхности, като дръжки на врати, телефони, са друг начин за пренасяне на инфекцията от ръцете към носа и устата.

Виж тук


  Компании