АМАДЕУС - Академия за модерни изкуства

 

ЗА НАС

Академия по изкуствата "Амадеус" обучава и продуцира хора от всички възрасти. Работи със световно утвърдени специалисти и чрез специално разработени програми на университет LIPA - (Liverpool Institute for Performing Arts)-Великобритания, Broadway league, Natonal Association of Teachers of Singing, изгражда артистични, вокални, танцови умения, етика и дисциплина, необходими както за следващото поколение артисти, така и за бъдещите лидери на 21 -ви век.

 

НАШАТА МИСИЯ

Академия по изкуствата "Амадеус" се стреми да открие и насърчи таланта на всеки човек чрез квалифицирано обучение в сферите Кино, Театър, Музика ,Танци и Визуални изкуства. Вярваме, че индивидуалният подход и иновативните ни методи на преподаване ще помогнат на всекиго да изгради не само увереност, творческа мисъл и умения да изразява себе си с лекота, но и ще оставят трайна следа в бъдещото му личностно и професионално развитие в сверата на изкуството и не само.

Музикалният театър към академия "Амадеус" ще помогне и ще даде увереност на децата да изявят себе си с лекота както на голямата сцена ,така и в ежедневието си.Изучавайки го те ще имат познания и умения в трите жанра - танц,пеене и актьорско майсторство.

Ние реализираме професионално талантите на академия "Амадеус", като ги ангажираме във филмови и телевизионни продукции, реалити формати , реклами и игралното кино.

 

КОНТАКТИ

гр.София

Бул.Владимир Вазов № 2

Тел.:  087 678 8598

E-mail:

amadeus.artacademy@gmail.com

Карта
  Курсове